Corrola's Nagelhuys

webecos

Beauty treatments

 

Verwen jezelf af en toe met een ontspannende schoonheidsbehandeling en houd je huid in topvorm. Webecos heeft verschillende beautybehandelingen ontwikkeld. Voor de behandeling van fijne lijntjes, hydratatie en onzuiverheden, maar ook voor een algemene verbetering van de huidconditie. Tenslotte is dat de manier om de huid ’in shape’ te houden. Niet alleen om je goed te voelen, maar ook om er zolang mogelijk goed uit te zien. Een heerlijke caviar treatment of een detox van je huid? Hieronder tref je een kleine greep uit de mogelijkheden. Meer weten over Webecos treatments?

Hydracell treatment

 

Om de vochtarme huid een boost te geven op basis van huideigen Hyaluronzuur. 

Een vochtarme huid komt bij veel huiden voor en kan zorgen voor een doffe huid en vroegtijdige huidveroudering, de zogeheten droogtelijntjes. De Hydracell behandeling herstelt de vochtbalans en geeft daardoor extra comfort aan de huid. De weerstand van de huid wordt verhoogd en u krijgt een prachtige, gezonde glow.

Deze behandeling €65,00

Sensitive Skin treatment

 

Behandeling op basis van azuleen om de huid te kalmeren. 

Reageert uw huid snel gevoelig op veel cosmetische producten of vertoont uw huid misschien tekenen van zwakke haarvaatjes (couperose)? Deze behandeling is volledig aangepast op de gevoelige huiden door gebruik te maken van kalmerende, verzachtende ingrediënten. De huid ziet er rustiger uit, voelt comfortabel en roodheden in de huid worden verminderd.

deze behandeling €70,00

Caviar treatment

 

Met deze behandeling geef je je huid de optimale voeding door het luxe Kaviaarextract, wat rijk is aan vele vitamines en mineralen.

Deze behandeling €80,00

Purifying treatment

 

Onzuiverheden worden tegengegaan door de bron aan te pakken. De herstellende en ontstekingsremmende eigenschappen van deze behandeling zal de huid doen opknappen.

Deze behandeling € 65,00

Vitacell treatment

 

De producten in deze behandeling zitten boordevol vitamines die de beschermende barrière van de huid versterken. Het maakt de huid steviger en zorgt voor een mooie, egale uitstraling. Het helpt beschadigde cellen te herstellen en kan daarom ook goed toegepast worden bij zonbeschadigde huiden. Het geeft de huid een ware boost!

Deze behandeling € 70,00

Detox treatment

 

Speciaal voor de huid die uit balans is. Doordat het detoxificatieproces en het herstelvermogen van de huid worden geactiveerd, krijgt je huid haar gezonde uitstraling weer terug.

Deze behandeling €75,00 

Myox treatment

Myox Anti-age treatment

Een intensieve treatment voor de eerste tekenen van huidveroudering 

Bestrijd de eerste zichtbare mimische rimpeltjes met de peptide van de hibiscuszaad: een natuurlijk ‘botox’ effect.

deze behandeling €75,00