Corrola's Nagelhuys

Glycopeel behandeling

De Glycopeel behandeling van Keenwell is een intensieve peeling,

Er stralend uitzien en jeugdigheid behouden? Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord. Een peeling is een werkwijze die als doel heeft om als het ware de huid af te "pellen".

Hoe werkt Glycopeeling
De Glycopeel behandeling van Keenwell is een intensieve peeling, ook wel chemische peeling genoemd. In dit geval wordt de peeling gedaan met een hoge concentratie fruitzuur (glycolzuur) dat de kleinste moleculaire structuur heeft waardoor het een intense diepwerking heeft en een groot bereik in de huid.
In algemene zin zorgen glycolzuren ervoor dat de structuur van de huid verbeterd wordt.
De huid wordt elastisch en is beter in staat om vocht vast te houden. Glycolzuur heeft hele goede hydraterende bestanddelen. Het verweekt dode huidcellen in de opperhuid waardoor de huidstofwisseling verbetert. De poriën verfijnen en de huidstructuur verbetert. De lederhuid wordt van binnenuit verdikt, waardoor rimpeltjes vervagen en de huid er jonger uit gaat zien. De huid wordt als het ware verdikt door nieuw collageen vorming en oud collageen wordt versoepeld.
De werking van de glycolzuur is:
•Hydraterend: door de glycolzuur peeling kan de huid meer vocht vasthouden, het zuur verhoogt namelijk de waterbindende capaciteit in de hoornlaag. Hierdoor wordt de huid soepeler.
•Exfoliërend: een glycolzuur peeling zorgt voor een afschilfering van de bovenste huidlagen.
•Anti-oxiderend: het glycolzuur versterkt de actie van de anti-oxidanten in de huid.

De behandeling
Keenwell heeft gekozen voor een concentratie van 50% glycolzuur voor de salonbehandeling. De behandeling bestaat uit drie belangrijke stappen; het aanbrengen van het Glycolzuur,  neutraliseren en het nabehandelen met het serum. Het serum zorgt ervoor dat de gevoelige huid na de intensieve behandeling extra energie krijgt zodat het de huid verzacht en kalmeert. Hierdoor zal het zich sneller herstellen.
Voor thuisgebruik is er een verzorgende crème. Als het glycolzuur
op de huid is aangebracht kan dit een prikkelend, brandend of jeukend gevoel geven.
Deze behandeling kan voor het beste resultaat in kuurverband ondergaan worden en bestaat uit 6 behandelingen (1x per 2 weken)  exclusie producten voor thuisgebruik.


Toepassing mogelijkheden

- Droge / vochtarme huid

- Rijpere huiden, met fijne lijntjes en rimpeltjes

- Mannenhuiden met veel ingegroeide haren

- Vale huid

- Acne

- Acne littekens

- Grove poriën

- Littekens

Prijs per beh:75min € 95,00