Corrola's Nagelhuys

Gezichtsbehandelingen

Keenwell  

Keenwell gezichtsbehandeling   € 96,00                                                                                          

probeer de heerlijke verwen behandelingen

Duur van deze behandeling 90 min

Vraag naar info wat deze speciale behandeling inhoud.

Losse behandeling

SENSITIVE
AQUASPHERA
JALEA REAL
BIOPURE
TENSILIFT
REGE-WHITE
OXIDANCE
OPTIMA Q10

Progresif anti aging

Anti-vermoeidheid , multi-actief
serum - ogen
Zijdezacht hydraterend serum met bewezen
efficiënt tetrapeptide dat donkere kringen en
vochtophopingen verzacht.
De rijke formule vochtafdrijvend en ontspant de ogen 

PROGRESIF

 

 

Veel mensen komen bij een schoonheidsspecialist omdat ze het lekker vinden even rust hebben en daarna weer ontspannen de deur uit gaan. Dat is wat ik u ook zeker bieden wil. Ik zal u ook vragen stellen over uw verwachtingen van de huid, de behandelingen, de producten en bovenal: welk resultaat u wilt bereiken. Ik doe dit SAMEN met u. Wanneer u hier dus eigenlijk nog niet over heeft nagedacht, of u hierbij niets kunt voorstellen is dit geen probleem. Ik ben er immers ook om u te helpen. Corrola heeft een aantal behandelingen ontworpen die u de resultaten bieden die u verwacht van een cosmetica product.

Keenwell

Basis gezichtsbehandeling            €63,00
Duur van deze behandeling 60 min.

huidanalyse
reiniging
peeling
epileren van de wenkbrauwen
masker
lip/oogverzorging
dag/nachtverzorging

Hyaluronzuur gezichtsbehandeling  €75,00
Duur van deze behandeling 65 min. 

Hyaluronzuur

 

Hyaluronzuur is een suikermolecuul dat van nature in je lichaam wordt aangemaakt. Hyaluronzuur beschikt over de eigenschap om tot wel 1000 keer zijn eigen gewicht aan water vast te houden. Dat is belangrijk met het oog op een ouder wordende huid, omdat een gezond vochtgehalte één van de belangrijkste eigenschappen is van een jeugdig uitziende huid. Toepassing van Hyaluronzuur in een crème op de huid helpt het vochtverlies in het huidoppervlak tegen te gaan, waardoor de huidstructuur, huidelasticiteit en de barrièrefunctie verbeterd worden. Vocht wordt langer vastgehouden, de huid voelt zachter en soepeler aan en rimpels en fijne lijntjes worden minder zichtbaar.

Vitamin C gezichtsbehandeling    €76,00      Oppepper voor de huid
Met een vitamine C masker
Duur van deze behandeling 70min

Vitamine C is een natuurlijk antioxidant, die de huid écht verbetert. Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen, wat nodig is om de huid te verstevigen. In de huid komt vitamine C vooral voor in de bovenste laag (opperhuid) en het fungeert als eerste barrière tegen aanvallen van schadelijke stoffen van buitenaf. Vitamine C kan acne en pigmentvlekken verminderen en het werkt bij rosacea verlichtend op klachten en symptomen. Het effect van vitamine C in cosmetica als antioxidant en haar UV-schade beperkende eigenschappen is aangetoond. Langdurig gebruik van vitamine C maakt de huid egaler en steviger.

Collageen gezichtsbehandeling  €85,00

Duur van deze behandeling 75min
Anti aging .
(collageen  gezichtsbehandeling)

Collagen

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam. Onze gewrichten, botten en spieren maar ook haren, nagels en de huid bevatten collageen. Het is essentieel om de structuur van het weefsel te behouden en zorgt voor de stevigheid en elasticiteit in de huid. Vanaf ongeveer ons twintigste levensjaar neemt het gehalte aan collageen met 1-2% af in onze huid. Achteruitgang van het lichaamseigen collageen veroorzaakt verslapping en resulteert in rimpels en fijne lijntjes. Het draagt tevens bij aan een verbetering van de barrièrefunctie van de huid, waardoor vochtverlies wordt voorkomen.

 

Mannen gezichtsbehandeling” (60min) €76,00

De pour homme behandeling is een behandeling van 60 minuten waarin speciaal gewerkt wordt aan het vochtgehalte in de huid.

Hij verzorgt de huid intensief, verzacht de baardharen en hersteld de ontstekingen die voortkomen uit ingegroeide baardharen.

Bovenstaande behandelingen kunnen worden uitgebreid met onderstaande kleine behandelingen:

Harsen bovenlip of kin € 17,00
Verven wenkbrauwen € 15,00
Verven wimpers € 15,00
Lichte dag/avond make-up € 37,50