Corrola's Nagelhuys

Nagelstudio

Nagelstudio Corrola's Nagelhuys is opgericht door Corrola Muskens. In 1999 heeft ze de opleiding tot nagelstyliste gevolgd en is inmiddels gediplomeerd nagelstyliste. Regelmatig worden er nog cursussen en workshops gevolgd, om zo volledig up to date te blijven.

Bij nagelstudio Corrola's Nagelhuys staan hygiene, klantvriendelijkheid en kwaliteit voorop. Zo wordt er gewerkt met het merk Creative, ENTITY, EzFlow, MAGNETIC dit zijn de beste merken ter wereld. Daarnaast wordt er tijdens de behandeling altijd gewerkt met schone materialen.

Uw handen… uw visitekaartje

Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve, luxueuze hand- en nagelbehandelingen. In de salon in Kaatsheuvel kun je terecht voor een wijd scala aan behandelingen.
Van anti-aging manicure treatments tot de plaatsing van een set kunstnagels en alles wat daar tussen zit. Wij werken alleen met de meest kwalitatief hoogwaardige en uitgebalanceerde producten en zijn dan ook volledig in staat gezamenlijk een correct behandeltraject samen te stellen.

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten behandelingen mogelijk. Binnen onze salon verdelen wij de behandelingen in drie groepen.

French Manicure

French Manicure is een verzamelnaam voor nagelbehandelingen waarin je nagels worden voorzien van een versterkende maar natuurlijk ogende laag.

Design en Nail Art behandelingen

Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan op nagels. Of het nu gaat om nagels aangepast aan een themafeest, nagels aangepast aan het seizoen of gewoon omdat het mooi is; dè specialiteit van onze salon is Nail Design en Nail Art. Wij maken gebruik van vrijwel alles wat voorhanden is en kunnen nagels volledig aan de wensen aanpassen.

Manicurebehandelingen

Om handen en nagels zo verzorgd mogelijk over te laten komen bieden wij een scala aan manicurebehandelingen aan. Huidverzorging, natuurlijke nagelverzorging en ontspanningmassages gericht op diverse huidtypes van verschillende leeftijden zorgen ervoor dat handen weer stralen als nooit tevoren.

Zijn kunstnagels slecht voor uw natuurlijke nagel?

Regelmatig krijgen wij in de salon de vraag of gel en acryl slecht zijn voor de natuurlijke nagels. Via dit medium willen wij daar graag eens dieper op in gaan. De eerste vraag die dit opwerpt is of er eigenlijk een werkelijk verschil bestaat tussen gel- en acrylproducten. Het antwoord hierop is heel kort; nee, beide producten zijn op chemisch niveau gelijk aan elkaar. Alleen de eigenschappen van de producten en wijze van applicatie zijn anders. De natuurlijke nagels bepalen welke van deze eigenschappen nodig zijn,

Heel veel plezier met het kijken op de site en mocht u nog vragen hebben, of een afspraak willen maken, kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen.