Corrola's Nagelhuys

Kunstnagels

Wanneer je kiest voor kunstnagels zijn er verschillende mogelijkheden. Voor iedereen is er wel een nagel die past bij je dagelijkse werkzaamheden, je persoonlijkheid en nog veel meer!

Baby Boom (Utterly Natural Nails)

Kunstnagels die niet van echt te onderscheiden zijn. Wanneer je voor deze behandeling kiest zullen wij bewust kiezen voor kleuren en producten die de natuurlijke nagels zo dicht mogelijk benaderen. Hiermee worden de nagels verlengd en verfraaid. Het doel van deze behandeling is veelal om de natuurlijke nagels te verstevigen zodat ze onder het kunstproduct door kunnen groeien waardoor het vervolgens mogelijk is ze te behouden.

Deze behandeling is met name geschikt voor mensen die in representatieve beroepen werkzaam zijn of die niet houden van felle kleuren.

French Manicure

Uiteraard bieden wij ook de traditionele French Manicure aan. In principe is hierbij de vrije top wit van kleur en het nagelbed transparant roze. Houd je van kleurtjes? Dan is het ook mogelijk de vrije top in een andere kleur te kiezen.

Dramatic French Nails

Wanneer gekozen wordt voor deze behandelingsvorm kies je voor lange en meer dramatisch vormgegeven French Manicure nagels. Hierbij wordt gewerkt met intens gepigmenteerde producten zodat er een scherpere definitie ontstaat tussen het roze nagelbed en de witte vrije top.

Bij optionele behandelingsvorm kan er gekozen worden voor een nagelbedverlenging. Dit houdt in dat wij door middel van een dekkende roze poeder uw nagelbed optisch zullen verlengen waardoor meer drama in de nagels wordt bereikt. Dit verlengen van het nagelbed is ook erg geschikt voor mensen die bijvoorbeeld nagels bijten. Dit stelt ons namelijk in staat het nagelbed te herstellen tot diens oude glorie. De kleur waarmee het nagelbed wordt verlengd wordt op maat voor jou gemengd.

Sheer Nails

Natuurlijk bieden wij ook eenvoudige behandelingen aan zoals nagels in één kleur. Dit houdt in dat wij de natuurlijke nagels verlengen door middel van een transparant product. Normaal gesproken dient deze transparante kunstnagel dan als basis voor bijvoorbeeld nagellak of Nail Art. Het voordeel van deze behandeling is de enigszins gematigde prijsstelling.

Stiletto nagels

De Stiletto nagel heeft een lange slanke punt en wordt steeds populairder. Het is de specialisatie van de Salon! Deze vorm nagels wordt veelal gecombineerd met Nail Art of Nail Design.