Corrola's Nagelhuys

Purles

Purlés

Purlés is opgericht door de kracht uit de natuur en de kennis van huidverzorging en schoonheid van over de hele wereld te combineren met een innovatieve biotechnologische achterliggende gedachte. Dit zorgt voor complete ‘wellness’ salonbehandelingen (ceremonie) welke buitengewone ontspanning bieden, maar waarbij tegelijkertijd een snel en zichtbaar resultaat ontstaat. Dit stelt de schoonheidsspecialiste in staat om van elke behandeling een ‘ceremonie’ te maken; waardoor een bijzondere ervaring/beleving ontstaat als ware het je reis naar het land van ‘beauty’; niet alleen gericht op de huid maar ook op de zintuigen.

Frans innovatief laboratorium

De producten van Purlés worden ontwikkeld en gemaakt in een Frans laboratorium dat aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet. Dit laboratorium beschikt over vele jaren van ervaring in de cosmetica markt, verzorgt zeer nauwkeurige kwaliteitscontroles en dermatologische tests. Zeer gedegen expertise wordt gecombineerd met innovatieve technologieën en tezamen vormt dit de trademark van Purlés: gegarandeerde hoge kwaliteit, efficiency en de best mogelijke prestaties/resultaten van de gecreëerde producten. De tevredenheid van de klanten en de zorg voor hun veiligheid heeft dan ook de hoogste prioriteit.

SUSHI SEREMONY

Sushi Ceremony is een effectieve behandeling voor de rijpere huid met pigmentproblemen. Deze lijn bezit een zeer bijzonder actief ingrediënt: ORYZANOL, extract uit rijstkiemen. De kracht hiervan is de hoge anti-oxidant waarde die de microcirculatie stimuleert en fijne lijntjes helpt te verminderen. Het Alpine Plant Extract pakt de hyperpigmentatie aan. Vitamine E en Hyaluronzuur zorgen voor een gladde, stevigere huid die weer zijn glans krijgt.

GOLD, PEARLS & CHAMPAGNE CEREMONY

Een verfijnde behandeling die tot de verbeelding spreekt door de luxe elementen: GOUD, PARELS EN CHAMPAGNE. De formules  van de producten stimuleren  de cel vernieuwing en verbeteren de conditie van de huid. Micro-elementjes van goud laten uw huid weer stralen en stimuleren de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de stevigheid en souplesse weer terugkomen. Champagne zorgt voor een gladde huid die weer zacht aanvoelt.

SENSISKIN GARDEN CEREMONY, liftend en stralend

Ontspannende en liftende behandeling voor elk huidtype, maar speciaal voor de gevoelige huid met zichtbaar verlies aan stevigheid. Het extract van WILDE KERSEN geeft helderheid aan de huid door de actieve ingrediënten zoals anti-oxidanten, pro-Vitamine A  en bioflavonoïden.Dit garandeert een natuurlijke celvernieuwing, regenereert en vermindert kleine ontstekingen. PAPAYA EXTRACT zorgt voor verbetering van de elasticiteit en resulteert in een fluweelzachte en glanzende huid.

SENSISKIN GARDEN CEREMONY

Bij zichtbare haarvaatjes

Een kalmerende en verzachtende behandeling voor dit type gevoelige huid. De overvloed aan Vitamine C verstevigt de vaatwanden en het immuunsysteem van de huid. Het werkt de vrije radicalen weg waardoor de huid haar jeugdigheid behoudt. De hoog geconcentreerde formules uit de ZWARTE BES en BLAUWE BOSBES, zorgen voor het verminderen van ontstekingen, optimale hydratatie, werken voedend en kalmerend op de huid. De zichtbaarheid van adertjes wordt verminderd.

EXPRESS LIFT CEREMONY

Deze behandeling is geschikt voor de rijpere en droge huid die zijn souplesse en stevigheid al enigszins heeft verloren. Gebaseerd op een 2-dimensionale aanpak, gebruikmakend van de kracht uit plantenstamcellen en het “thermo active mask”. Het verbetert de conditie van de huid (gelaat, hals en décolleté), stimuleert de microcirculatie en werkt in op de lymfe. Het werkt regenererend, het vochtgehalte verbetert en de cellen worden sterker.Deze ceremony garandeert een maximaal effect, dat direct zichtbaar is doordat de huid weer strakker oogt en gaat stralen.