Corrola's Nagelhuys

Keenwell

KEENWELL is een fabrikant van trendy make-up, innovatieve verzorgingsproducten voor gelaat en lichaam. KEENWELL is een Spaans bedrijf dat de lat zeer hoog legt en gaat voor het oplossen van uw huidproblemen maar ook voor uw innerlijk evenwicht.

Een feit is dat KEENWELL, door haar jarenlage ervaring in de sector en het gebruik van de modernste technologieën, een reputatie heeft opgebouwd die garant staat voor een uiterst huidverdraagzaam en antiallergisch cosmeticamerk met een hoge opname waardoor resultaatgericht gewerkt kan worden. En dit in een luxueuze verpakking tegen betaalbare prijzen!

De Keenwell filosofie
Onderzoek, respect, kennis en de absolute behoefte tot het verzorgen van een van uw dierbaarste bezittingen; uw huid.

Kennis
Al meer dan 35 jaar is Keenwell een innovatief merk in de huidverzorgingsbranche. Hierbij wordt gebruik gemaakt van eigen, exclusieve ingredienten en recepturen.

Well being
Keenwell opent de deur naar dat gevoel van luxe..met lichte texturen en aangename, subtiele geuren. Verzorging wordt hierdoor een aaneenschakeling van indrukken..

Resultaat
De effectiviteit van de producten wordt ondersteund met vele clinische testen uitgevoerd in laboratoria over de gehele wereld.

Veiligheid
Keenwell beantwoord aan de behoefte′s van uw huid, van vrouwen over de gehele wereld. Daarom streven wij naar absoluut veilige cosmetica, gefabriceerd onder strict dermatologische controles.    

Met Keenwell kunt U eindeloos variëren waardoor U voor iedere klant een individuele behandeling kunt samenstellen.
Keenwell hanteert 7 lijnen voor verschillende huidtypen met daarnaast een 9-tal peel-off alginate maskers en evenzoveel ampullen.

Ook in haar monopack-treatments is Keenwell zeer vooruitstrevend.

Onderga het Keenwell-gevoel!     

Keenwell producten

TENSILIFT

voor verslapte huiden

Tensilift, rijk aan plantaardige stamcellen, beschermt en revitaliseert onze huideigen stamcellen. Het verhoogt de regeneratie van de cellen en geeft weer veerkracht, vitaliteit en energie aan de huid. Geschikt voor alle huidtypen maar in het bijzonder voor vale en verslapte huiden.

PREMIER BASIC

uitgebreide basislijn

Met deze lijn kunt u zowel gevoelige, gemengde tot vette, als verouderde en vochtarme huiden doelgericht behandelen. Het is de eerste stap in uw behandelplan met diverse peelings, maskers, massagecrèmes etc.

PROGRESIF

voor de ogen

Deze lijn bestaat o.a. uit een liftende, antirimpel oogcrème, de anti-vermoeidheidsooggel die rimpels vervaagt door haar uiterst hydraterende en voedende werking, een crème die het ontstaan van wallen en kringen bestrijdt door de zuiverende en drainerende werking en de Flash Lift pen die alles combineert voor een instant heldere blik. Deze hypoallergene lijn is geschikt voor alle huidtypen.

SENSITIVE

voor gevoelige, reactieve huiden

Een gevoelige huid is teer en snel geïrriteerd. Bovendien heeft deze minder weerstand en tevens aanleg voor dehydratatie, droogheid, schilfers, vlekken, couperose en rimpels. In de producten van de Sensitive lijn worden o.a. plantaardige extracten gebruikt met kalmerende, verzachtende, versterkende en hydraterende eigenschappen. Deze beschermen de huid tegen vrije radicalen, zon, koude en luchtverontreiniging.

BIOPURE

voor gemengde tot vette en acne huiden

Biopure is een opmerkelijke lijn met vernieuwde technologie en heeft een lichte, niet vette textuur. Zo maakt ze de huid weer fris en zuiver door het absorberen van overmatige talgproductie waardoor de huid niet meer glimt. Toepassing van een intense kuur Biopure heeft een intens balancerende werking op de huid: de huid voelt weer zacht, fris en wordt diep gehydrateerd en hydrateert tegelijkertijd.

SKIN CONFORT

voor vochtarme, droge huiden

Deze lijn is ontwikkeld voor behandeling van zeer droge, gedehydrateerde huiden en is geschikt voor alle leeftijden. De huid wordt weer zacht en soepel. Skin confort biedt langdurigehydratatie en herstelt het huidcomfort. Bovendien werkt het herstellend op huidirritaties en roodheden t.g.v. droogte en huidschilfers.

JALEA REAL

voor vermoeide, gedevitaliseerde huiden

Een vermoeide huid wordt gekenmerkt door een vaal, levenloos huidoppervlak, vroegtijdige huidveroudering en een slechte microcirculatie. Dit gamma verrijkt met koninginnebrij en ginseng zorgt voor een nieuwe zuurstofvoorziening, stimuleert de celstofwisseling voor het reactiveren van de celvernieuwing waardoor vermoeidheid van het gelaat verdwijnt. Uw huid krijgt haar stevigheid, tonus en helderheid terug waardoor uw gelaat weer ontspannen en stralend toont.

OPTIMA Q10

voor verouderde en vermoeide huiden

Een specifiek herstellend anti-rimpel programma met Retinol & Q10. Co-enzyme Q10 zorgt voor een natuurlijk afweermechanisme tegen alle schadelijke effecten van de vrije radicalen waar wij dagelijks mee te kampen hebben. Retinol, de meest actieve vorm van Vitamine A, ondersteunt de vermindering van rimpels en lijntjes op de huid. Deze lijn is geschikt voor rijpe huiden die tekenen van vroegtijdige veroudering vertonen door vermoeidheid en stress.

REGE-WHITE tegen zonne- en ouderdomsvlekken

Het verstrijken van de jaren eisen hun tol en doordat de celregeneratie trager werkt dan de celafbraak van afvalstoffen verouderen we sneller. Samen met factoren als het effect van UV-stralen, blootstelling aan vrije radicalen, stress,… veroorzaakt het rimpels, expressierimpels, zichtbare poriën, een ongelijkmatig huidbeeld en vlekken. Vlekken zijn één van de meest voorkomende esthetische problemen die normaal zichtbaar zijn op de meest blootgestelde zones (gelaat, hals, handen,…)

H2O HYDROSPHERA – AQUASPHERA

Veel factoren hebben invloed op de vochthuishouding in onze huid. Een daarvan is leeftijd. Hydratatie is dus van groot belang omdat het uitdroging tegengaat en daarmee ook vroegtijdige huidveroudering.

Dehydratatie vermindert de functies van de huidcellen waardoor de huid vaal en ruw wordt, droogtelijntjes ontstaan en de huid trekkerig aanvoelt. De nieuwste anti-age lijn zonder parabenen werkt uiterst hydraterend en beschermt de huid tegen vrije radicalen. Het gebrek aan parabenen maakt deze lijn bijzonder geschikt voor alle huidtypen.

Kom naar de salon of kijk even in de webwinkel.